And I'll love you for a thousand more

Igår hade vi 2år, två långa och fina år. Tillsammans du och jag. Upp och ner har det gått, fram och tillbaka. Men även fast det gått 2år så älskar jag dig lika mycket som förut. Fan, jag älskar dig mer och mer för varje dag. För oavsett vad som än händer så kommer jag alltid att älska dig. Du är den enda för mig. För det finns ingen annan som förstår mig som du gör, ingen som orkar med mig som du gör, och jag kommer att leva resten av våran tid tillsammans i evig tacksamhet för att du orkar stå ut med mig. Du håller ihop mig som ingen annan kan, du är den enda personen i världen som kan driva mig till vansinne men göra mig så otroligt lycklig på samma gång. Du är inte perfekt, men du är så nära man bara kan komma. Jag älskar dig, Tony. ♥
 
Världens absolut vackraste människa.♥

Bloggtorka much?

Jag är så jäkla upptagen med skola och körkortet så jag har typ ingen tid till något längre, och dessutom så har jag för en gångs skull fått ordning på dyngsrytmen, on the + side så sover jag asbra, är pigg som bara den på morgonen och är vaken hela dagen. MEN jag somnar typ 10 varje kväll!? Jag är ju van att somna vid typ 2-3! Så det känns som att jag inte får någonting gjort.. Får prioritera bättre kanske!
 
I alla fall så är jag superstressad över körkortet, har gått på Lundbergs körskola sedan januari och har kört bil ganska så flitigt, det går faktiskt otroligt bra, men det känns som att jag kommer att kugga både uppkörning och teoriprov.. Men det är bara att nöta!
 
Ville ba skriva av mig lite hehe, det är ju så länge sedan sist! Hade bra, peace.